Minä

Kuntovalmennus, Fysiikkavalmennus, Personal Trainer, Liikuntaneuvoja, Kuntosalivalmentaja Vesa-Matti Vehkaperä - Oulu

Valmentaja & Urheiluhieroja Vesku Vehkaperä

Moro! Nimeni Vesa-Matti Vehkaperä, tuttavallisemmin Vesku. Olen 28-vuotias Oululainen kunto- ja fysiikkavalmentaja – koulutukseltani olen mm. Liikuntaneuvoja (LPT), lisensoitu Personal Trainer (FISAF/EHFA), Kuntosalivalmentaja (FISAF/EHFA) ja Spartan 3D-Voimavalmentaja. Näiden lisäksi olen myös Koulutettu Urheiluhieroja, jonka ansiosta pystyn hoitamaan myös kehonhuoltosi klassisen- ja urheiluhieronnan avulla.

Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ihmisen toiminnallisesta suorituskyvystä, fyysisestä hyvinvoinnista ja siitä miten eri kunnon osa-alueiden harjoittelu optimoidaan parhaalle mahdolliselle tasolle. 

Kehitän ja päivitän osaamistani jatkuvasti eri pienempien lisäkoulutusten ja alan kirjallisuuden avulla. Tällä alalla jatkuva oppiminen on lähes välttämättömyys pärjätäkseen ja pysyäkseen mukana jatkuvasti kehittyvällä alalla, jotta pystyn tarjoamaan sinulle kokoajan viimeisintä tietotaitoa.

Liikunta ja urheilu ovat olleet intohimonani siitä asti kuin muistan, joten lajitaustani onkin melko kirjava. Päärunkona minulla on toiminut aina eri palloilulajit sekä monipuolisesti kuntosali ja toiminnallinen voimaharjoittelu. Pyrin myös aika ajoin kokeilemaan uusia treenimuotoja ja lajeja, mitkä tuo uusia ulottuvuuksia treeniin ja antaa myös paljon lisänäkemystä valmentamiseen.

Monipuolinen tietämykseni ja kokemukseni, yhdistettynä laajaan laji- ja harjoittelutaustaani mahdollistaa minua antamaan sinulle oikeat työkalut ja toteuttamaan toimivan, tavoitteitasi tukevan valmennuskokonaisuuden olipa lajisi tai päämääräsi melkein mikä tahansa.

Vahvuuteni on selkeästi voiman ja yleisen toiminta- ja suorituskyvyn kehittämisessä sekä eri urheilulajeja tukevassa harjoittelussa, mutta pystyn auttamaan sinua myös loistavasti esimerkiksi kiinteytymis ja painon pudotus tavoitteiden kanssa.

Ravinto-asioissa en pistä sinua laskemaan ja punnitsemaan joka ikistä suupalaa, koska se on hyvin stressaavaa ja ei ole pitkäkestoista touhua. Opetan sinulle terveellisen ravitsemuksen perusperiaatteet, joita noudattamalla saavutat takuulla tavoitteesi.

Työssäni on aina ytimessä itse valmennettava ja valmennuksen laadukas toteutus, jolla mennään suoraan kohti tavoitteita. Itse valmentajana olen rennon rauhallinen ja osaan kuunnella asiakastani, mutta tarvittaessa osaa olla myös riittävän vaativa, jotta harjoittelu pysyy tehokkaana.

Arvostan todella paljon nykyistä asemaani ja etenkin sitä, että saan tehdä päivittäin töitä ihmisten kanssa sekä samalla auttaa heitä pääsemään omiin tavoitteisiinsa ja löytämään sen paremman version itsestään.

Perinteiset ja toimivaksi todetut treeni- ja ravintomenetelmät

Kuntovalmennus, Fysiikkavalmennus, Personal Trainer, Liikuntaneuvoja, Kuntosalivalmentaja Vesa-Matti Vehkaperä - OuluValmennusfilosofiani perusta rakentuu perinteisistä ja toimiviksi todetuista harjoittelumenetelmistä, joissa keskitytään etenkin kehon luonnollisen liikkeen ja toiminnallisen voiman ja suorituskyvyn kehittämiseen 3D-fysiikkavalmennuksen avulla. Mukaan tulee myös kohdennettuja eri ”lisämausteita”, mitkä määrittelee tarkemmin sinun lähtötilanne ja tavoite.

Mutta mikä tärkeintä – laatu korvaa määrän!

Aina ensin tulee kartoittaa fyysiset valmiudet ja toiminnalliset heikot lenkit tulevaa harjoittelua varten. Vasta kun kehon häiriö- ja ongelmakohdat on korjattu voidaan keskittyä 100% itse fyysisen harjoitteluvasteen optimointiin ja suorituskyvyn maksimointiin. Näin vältytään turhilta, kehitystä hidastavilta vammoilta ja harjoittelun tuoma kehitysjatkumo on paljon laadukkampaa ja nopeampaa.

Nykyajan ongelmaksi näen valtavan tiedon ja tuhansien eri trendien määrän, josta on vaikea löytää juuri ne itselleen toimivimmat asiat. Nämä ”uskomattomat ja ainutlaatuiset menetelmät” ovat valitettavasti suurimmaksi osaksi pelkkää hyväuskoisten rahastusta, jotka ovat vain hetken hätäratkaisuja.

Sinä, kuin myös minäkin aidosti haluan, että esimerkiksi 15 kilon painonpudotuksesi tai voimatasojesi kehitys on pysyvää, ei hetken huumaa. Tämä onnistuu kun laitetaan ne kaikista tärkeimmät ja jo toimivaksi todetut linjat kuntoon, juuri sinun omien tarpeidesi ja tilanteesi mukaan.

Näin edetään jatkuvasti oikeaan suuntaan, saavutetaan kannaltasi arvokkain lopputulos ja mikä tärkeintä tehdään tavoitteestasi pysyvä muutos. Ankkuroidaan liikunnallinen ja hyvinvointiasi edistävä elämäntapa tärkeäksi osaksi perusarkeasi, mistä et enää halua, etkä pysty luopumaan.

Valitessasi minut henkilökohtaiseksi kuntovalmentajaksesi, voit olla varma että saat iloisen, osaavan ja motivoivan kaverin avuksesi päästäksesi henkilökohtaisiin tavoitteisiisi turvallisesti ja realistisesti.

Saamme yhdessä varmasti hienoja tuloksia aikaan! Otahan yhteyttä niin laitetaan homma alulle 🙂

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, LPT (2014)
  • Personal Trainer, FISAF/EHFA (2014)
  • Kuntosalivalmentaja, FISAF/EHFA (2014)
  • Liikunnanohjaajan peruskurssi (2012)
  • Faskia ja Foamroller –koulutus (2017)
  • Screening ja Correcting Mobility -koulutus (2017)
  • Koulutettu Urheiluhieroja (2018)
  • Spartan Gear, Speed, Power, Agility & 3D – voimavalmentaja (2018)

Personal Trainer ja Kuntovalmentaja Vesa-Matti Vehkaperä, Oulu

Personal Trainer ja Liikuntaneuvoja Vesku Vehkaperä & Kehonpainoharjoittelun spesialisti Joosua Visuri

 

 

 

 

 

 

 

 


Ota yhteyttä niin aloitetaan treenit »

Lataa ilmainen treeniohjelma

Lataa nyt ILMAINEN koko vartalon tehotreeniohjelma ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa.