ASIAKASKOKEMUKSIA

Aloitin Veskun etävalmennuksessa alkuvuodesta 2019. Olin käynyt useamman vuoden kuntosalilla treenaamassa, mutta harjoittelusta oli alkanut kadota mielekkyys ja pieniä vammoja oli puutteellisen tekniikan takia tullut useampia. Tavoitteenani oli saada salilla käymiseen into takaisin ja saada harjoitteluun nousujohteisuutta.

Olin ajatellut ottaa treeniohjelmoinnin n. 4 kk ajaksi, mutta olin niin tyytyväinen tuloksiin ja saliohjelmiin, että päätin jatkaa valmennusta vielä yhteensä 7 kk ajan.

Ohjelma vaihtui n. 46 viikon välein ja ne oli tehokkaita ja yksilöityjä, eli ei mitään bulkkikamaa. Paljon isoja perusliikkeitä sekä huoltavia liikkeitä jokaisen treenin lopuksi. Mm. juoksuharjoitteluun sai aivan erilaista puhtia, kun kestävyys ja yleiskunto parani valmennuksen edetessä.

Veskun kanssa yhteistyö sujui todella mainiosti ja apuja liikkeiden suoritustekniikan kanssa sai nopeasti. Voin lämpimästi suositella Veskua, kaikille ketkä miettivät valmennuksen aloittamista, oli lähtökohdat ja tavoitteet mitkä tahansa.

- TOMMI B


Päädyin Veskun valmennukseen hieronnan yhteydessä ilmenneiden jalkojen puolieroiden vuoksi. Toiveena oli että ohjelmointi tukee juoksua ja pitkillä lenkeillä vaivaava polvikipu saatais hallintaan. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja ammattitaitoista. Koen että Vesku on huomioinut minut yksilönä ja ohjelmoinnissa on ollut just minulle tärkeitä / hyviä juttuja.

Viimeisimmän ohjelmoinnin yhteydessä tajusin että kehitystä on tullut huomattavasti vaikka välillä on tuntunut että mitään kehitystä ei ole tapahtunut. Lapojen, pakaran ja keskivartalon hallinnassa sekä aktivoinnissa on menty valtavasti eteenpäin. Mielessä epäilen lähes jokaista liikettä että onkohan mulle liian haastava, mutta hyvin on onnistunut!

Myös juoksukunto on mennyt eteenpäin ja polvikipua ei ole enää ollut. Kokonaisuudessa ollaan siis onnistuttu ERINOMAISESTI! Vesku olet ollut valmentajana ja hierojana aivan huippu! Suosittelen ❤

- AT


Olen ollut nyt muutaman kuukauden Veskun etävalmennuksessa. Otin yhteyttä Veskuun, koska olimme tehneet aiemmin jo yhteistyötä ja siitä oli minulla vain hyviä kokemuksia. Halusin juuri itselle tehdyt ohjelmat ja salille on aina kivempi mennä, kun tietää mitä tekee ja miksi.

Kerroin omat tavoitteeni ja Vesku on niiden pohjalta tehnyt minulle ohjelmia. Ohjelmat ovat olleet sopivan haastavia ja selkeitä. Kiinnostus salihommiin on pysynyt yllä, kun ohjelma päivittyy tasaisin väliajoin. Uusia liikkeitäkin on ollut, mutta ohjelmien mukana on tullut opastusta joko videolinkkien avulla tai olen pystynyt kysymään suoraan Veskulta apua.

Mahtava fiilishän se on aina, kun huomaa, että kehittyy ja voi laittaa esim. painoja enemmän kuin edelliskerralla. Myös selkäkivut ovat pysyneet kurissa oikeanlaisen harjoittelun myötä. Suosittelen etävalmennusta jos haluat säännöllisin ajoin päivittyvät saliohjelmat, jotka on juuri sinun tarpeisiin tehdyt. Ja vaikka valmennus tapahtuukin etänä niin apua ja neuvoja on aina saanut tarvittaessa.

Vesku on kyllä hyvä, helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen valmentaja! Suosittelen ehdottomasti!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- ANNA M


Tiedossa oli työntäyteinen kevät ja tiukka aikataulu muutenkin. Pelkona oli liika töihin uppoaminen ja liikunnan vähentyminen, sillä selkä ei kestä liikkumattomuutta ja pääkoppakin kaipaa liikettä. Tavoitteena oli yksinkertaisesti saada pidettyä yllä säännöllistä liikuntaa jotta pysyisin terveenä + vienona toiveena oli pysyä suurin piirtein samassa kunnossa tai parantaa kuntotasoa. Lisähaasteena selän lisäksi toispuoleinen halvaantuminen lapsuudessa, minkä vuoksi voimatasot, motoriikka ja tasapaino vasemmalla puolella eivät ole tasasuhteessa oikeaan.

Veskun valitsin siksi, koska se vaikutti mainiolta tyypiltä, salilla olen pyörinyt paljonkin. Pidin erityisesti siitä, että asiakkailla näytti olevan keskenään erilaiset ohjelmat eli oikeasti räätälöityjä eikä kaikille samaa. Kunnon opastus, liikkeet opetetaan tekemään kunnolla ja kerrotaan myös miksi. Eli käytännössä vakoilin etänä puoli vuotta ja kelpuutin 🙂

Valmennuspaketti oli kaikinpuolin hyvä, kirjalliset ohjeet opastuksen lisäksi sisälsivät myös kehonhuollon. Treeniohjelmassa oli myös epäsopivia liikkeitä vasemman puolen fysiikkaani nähden, mutta niille löytyi aina sopiva korvaaja. Erityisen hyvää oli eristettyjen / yhdenpuolen liikkeiden iso osuus, mikä edes auttoi epätasapainon korjaantumisessa sekä myös välitarkastusten pohjalta rakentuva seuraava, hieman haasteellisempi ohjelma, mikä piti kehityksen yllä. Ei ollut helppoa mutta kannatti.

Lopputestissä sain todeta tulosten säilyneen tai parantuneen. Erityistä plussaa vasemman puolen kehityksestä, sillä osastolla tuli isoja parannuksia vaikka en sellaisia tilannutkaan.

Nyt olen liikenteessä taas omin eväin ja treenijakoni on nyt Veskulta opit ottaneena järkevämpi verrattuna aiempiin omiin virityksiin, kaksi eri tyyppistä ohjelmaa opettivat tunnistamaan paremmin oman palautumistarpeen treenien välillä eri tyyppisellä treenillä.

Vesku oli valmentajana mukava, iloinen, hymyileväinen, helposti lähestyttävä ja rehti..ei lässyttäjä, luojan kiitos. Hyvä ohjaus ja oikaisu heti, kun meinaa mennä höpöksi. Jaksaa kuunnella turhaa nillitystä, ei tosin aina kehtaa sanoa että "oo jo hiljaa", vaikka naamasta näkee että kello käy ja minä vaan lärpätän 😀

Hyvä Vesku! Kiitos ja anteeksi 🙂

- Soili


Kolme kuukautta takana Veskun valmennuksessa ja en voisi olla tyytyväisempi tähän astiseen yhteistyöhön. Treenit on olleet mielekkäitä, monipuolisia ja selkeitä. Voimaa ja lihasta on tullut lisää ja lisäksi jaksaminen on muutenkin parantunut. Aiemmin vaivanneet lihaskrampit kesken treenien on hävinneet kokonaan.

Vesku on ammattitaitoinen, positiivinen ja tsemppaava valmentaja. Suosittelen! 🙂

- TIINA K


Vedettiin offseason-treenejä reilu kuukauden verran ja oli todella ammattimaista tekemistä.

Harjoitteet oli tosi monipuolisia ja Vesku sovelsi treenejä hyvin lajinomaisiksi. Heikkoudet otettiin mahtavasti huomioon ja niitä pyrittiin kehittämään, mutta ei keskitytty pelkästään niihin!

Kaiken tän lisäksi hieronnat sai vielä samalta kaverilta ja ne oli täyttä priimaa! "

- Atte K


Otin yhteyttä Veskuun saadakseni lisää boostia juoksuun. Omatoimisesti olin treenannut jonkin verran, mutta kaipasin treeniin myös oikeanlaista saliohjelmaa.

Koska oma innostus ei riittänyt asiaan perehtymiseen, päätin olla yhteydessä asiantuntijaan -enkä ole tätä päätöstä katunut.

Alkukartoituksen jälkeen Vesku alkoi määrätietoisesti rakentamaan peruskestävyyttä ja voimaa helpoilla, koko vartaloon keskittyvillä treeneillä. Samalla alettiin korjaamaan lihaksiston epätasapainoa. Kun vielä ruokavaliokin laitettiin kuosiinkin, niin mikäs se oli treenatessa 🙂

Mitä olen tästä saanut? Säännöllisen treenaamisen ja sopivin välein muuttuvan treeniohjelman suorittamisen ansiosta kropassa tuntuu yksinkertaisesti hyvälle ja treenaamaan on edelleenkin kiva lähteä. Saliohjelman vaihtuessa sain erinomaisen ohjauksen, jonka ansiosta en kipeytynyt missään vaiheessa.

Olen saanut huomattavasti lisää virtaa treenien lisäksi myös työhön ja muuhun vapaa-aikaankin. Samalla oivalsin miten tärkeä on pitää huolta kokonaisuudesta; nousujohteinen treenaaminen vaatii myös riittävästi lepoa, kehonhuoltoa ja oikeanlaista polttoainetta.

Niin ja paranihan ne tuloksetkin 🙂

Kiitos kuluneesta jaksosta ja kiva jatkaa yhteistyötä tästä eteenpäinkin!

- Katja K


Miksi tarvitsen tällaisen valmentajan? Eri lihasryhmien treenaaminen mutu-tuntumalla ilman koulutettua ohjaajaa ei onnistuisi. Nousujohteisen harjoitteluohjelman suunnitteleminen ja kuormituksen valinta omatoimisesti on ollut hakuammuntaa. Kipeytymisen ja loukkaantumisen estäminen ei aina onnistu omatoimisesti. Asianmukaisen harjoittelunaikaisen ravitsemuksen turvaaminen ja opastaminen on osa tätä tärkeää koutsaamista.

Vesku ohjaa tarkasti ja kiireettömästi sekä laatii monipuolisen treeniohjelman. Koko ajan itseään kouluttava koutsi pitää hyvää huolta ammattitaidostaan, osaamisestaan ja itsestään. Kaiken tämän lisäksi Vesku on huippu hieroja!

- Ari A


Tarvitsin apua viedäkseni kuntosaliharjoitteluni seuraavalle tasolle. Halusin valmentajaksi nimenomaan Veskun, koska olin seurannut hänen muita ohjauksiaan omien treenieni ohessa jo tovin aikaa. Olin vakuuttunut nähdessäni, kuinka hän ottaa kaikki asiakkaansa huomioon niin iloisesti ja ammattitaitoisesti treenarin lähtötasosta riippumatta.

Näin tapahtui myös minun kohdallani! Veskun opastuksessa oli todella helppo ja mukava olla sekä mikä parasta opin todella paljon uusia juttuja ja työkaluja kuntosaliharjoittelun eteenpäin viemiseksi.

- Nina 


Olen ollut aikaisemmin satunnainen salilla kävijä, ilman mitään kummempia tavoitteita ja kauan olin vain miettinyt, että vielä joku päivä kokeilen personal traineria. Ylimääräisten kesäkilojen jälkeen kuitenkin päätin, että nyt on se hetki ja valmentajaksi valikoin Veskun.

Tätä päätöstä en ole katunut! Vesku analysoi ja viilasi ruokavalioni suuhuni sopivaksi, teki minulle arjen kiireisiini sopivan kuntoilusuunnitelman sekä tietenkin saliohjelmat, mitkä minulle opastettiin selkesti. Näiden johdosta kiloja on lähtenyt karisemaan sekä tämän lisäksi voima- ja yleinen vireystaso on noussut huimasti. Kiitti Vesku! 🙂

- Elina


Iso kiitos Veskulle! Kehitykseni oli polkenut paikoillaan aivan liian kauan ja en tiennyt mitä pitäisi tehdä kun olin kokeillut miltei kaikkea mihin vain oma tietotaito riitti. Lisäksi motivaatio treeniin tämä vuoksi alkoi hiipumaan. 

Veskun avulla sain aivan uutta asennetta, haastetta ja vaihtelua harjoitteluuni, minkä ansiosta kehitystä on taas selkeästi havaittavissa. Nyt on jälleen uskoa tekemiseen, mistä on hyvä jatkaa eteenpäin omin voimin! Suosittelen ehdottomasti Kuntokoutsia muillekin!

- Juho


Halusin jotain uuttaa suuntaa omaa treenaamiseen, joten otin Veskulta treeniohjelmoinnin ja 4 valmennustapaamista 2kk ajalle. Ja jos voin yhdellä sanalla päätöstäni kuvata niin se on: "JES!". Todellakin sain uutta, mutta mikä tärkeintä myös kovasti uutta kehitystä jo pelkästään kahden kuukauden aikana.

Uusi ohjelmointi onkin jo taas tilattu! Vesku on loistava valmentaja, joka selkeästi omistautuu työlleen täydellä sydämmellään. Lisäksi Veskusta oikein huokuu, kuinka hän aidosti haluaa auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteeseensa.

Valmentajana Vesku on rauhallinen, mukava ja kovasti hymyilevä kenen kanssa on myös helppo jutskailla muista maailman menoista kun sille sopiva paikka on. Treeniopastusten yhteydessä ote on kuitenkin sopivan vaativa, mikä tietenkin kuuluu asiaan jotta homma menee perille etenkin tämmöselle jääräpäälle..heh! Kokemus oli vain ja ainoastaan positiivinen. Suosittelen ehdottomasti muillekin kuntokoutsin palveluksia!

- Minna


Ei voi muuta kun suositella Veskua valmentajana, itse en vaihtaisi enää keneenkään 🙂 Tekee huikeat saliohjelmat, joihin ei pääse kyllästymään. Aina niin iloinen ja positiivinen ja hirveä tsemppi päällä koko ajan. Treenistä Veskun kanssa ei voi tulla muuta kuin mukavaa ja nauruntäyteistä! 🙂

- Milka


Kalorikilleri ryhmä takana Kuntokoutsin vetämänä. Tehokasta ja monipuolista treeniä saatu! Voin suositella!!

Yhteinen taival jatkui pitemmän PT paketin kanssa, ja treenit on ollut hyviä ja mielekkäitä. Tukea on saatu treeniin kuten myös tsemppiä, välillä treenissä jopa saanut positiivista piiskausta ja yllättänyt itsensäkin "mää pystyin siihen" tyylillä!

- Terhi


Täytyy vaan ihailla Kuntokoutsin asennetta ja intoa työhön. Ehdottomasti suosittelen.

- Juho


Kyllä on asiallinen ja pätevä kaveri. Loistavat saliohjelmat ja Veskun kanssa saa aina hekottaa niin makosasti yhteisissä reeneissä että!

- Mikko

KIINNOSTUITKO? TAI HALUATKO KYSYÄ LISÄÄ? VARAA ILMANEN VALMENNUSKONSULTAATIO