HIERONTA

HIERONNAT

KLASSINEN- JA URHEILUHIERONTA | OULU

Olen myös koulutettu urheiluhieroja, joten tarjoan valmennusten lisäksi myös urheiluhierontapalveluita. 

Asiakasta hierottaessa jokainen hieronta on yksilöllinen ja hierontaa ei jaeta karkeasti klassiseen- tai urheiluhierontaan. Parhaat hyödyt hoidosta saadakseen hierojamme yhdistää hieronnassa klassista-, ja urheiluhierontaa, sekä myös venytyksiä.

Kenenkään ei siis tarvitse säikähtää sanaa "urheilu", hierontamuotoa voidaan käyttää, vaikka asiakas ei varsinaisesti olisikaan huippu-urheilija. Samoin urheilija voi joskus kaivata rentouttavampaa hierontaa, jolloin suosimme enemmän klassisen hieronnan otteita. Lisäksi osaan antaa neuvoja asiakkaalle kotona toteutettavaan lihashuoltoon ja liikuntaan, joka voi vähentää ja ennaltaehkäistä lihaskipuja.

Hieronnat suoritan Valmennuskeskus Voimalassa (Kempeleentie 5, 90400 Oulu).

⟫⟫ Kysy vapaita aikoja numerosta 044-0605609 - soita tai laita viestiä.

HINNASTO:

30 min hieronta

30€

45 min hieronta

40€

60 min hieronta

48€

75 min hieronta

60€

90 min hieronta

65€

120 min hieronta

78€

  • Maksaminen onnistuu kortilla, laskulla ja tietyillä työhyvinvointietupalveluilla.
  • Sarja- ja lahjakortit sovitaan erikseen.

MIKSI HIERONTAAN?

Päänsärkyä? Jatkuvaa kipua tai kiristystä? Käsien puutumista? Kaikki nämä kertovat lihaskireydestä. Hieronnalla pyritään ennen kaikkea hankkiutumaan eroon lihaskireydestä, lisäämään verenkiertoa ja liikkuvuutta kehossa. Tätä kautta voidaan päästä eroon näistä ikävistä, jopa päivittäistoimia häiritsevistä vaivoista.

Haluatko ennaltaehkäistä lihaskipuja ja pitää huolta kehostasi? Tärkeää on myös ennaltaehkäisy, ennen kuin vaivat aiheutuvat liian häiritseviksi. Useimmiten ihmiset hakeutuvat hierontaan vasta, kun on pakko. Ennalta ehkäisemisen kannalta olisi hyvä miettiä myös lihaskireyden perimmäistä syytä. Lihaskipua on monenlaista ja syitä lihaskivuille on yhtä paljon kuin on hierottaviakin.

Syyn tiedostaminen auttaa kuitenkin oikeanlaisen hoidon löytämisessä ja kipujen omatoimisessa ennaltaehkäisemisessä. Näitä syitä onkin hyvä pohtia hieronnassa käydessä vaikkapa yhdessä hierojan kanssa. Annan mielellään vinkkejä ja neuvoja myös omatoimiseen lihashuoltoon!

Stressiä? Rentoutumisen tarpeessa? Hieronnalla on todettu olevan stressiä poistava vaikutus. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi, kiukuttaa tai kaipaat vain muuten piristystä päivääsi, voi rentouttava hieronta olla paikallaan. Lihaskudoksissa verenkierto vilkastuu ja lämpötila kohoaa, jolloin lihakset rentoutuvat. Hieronnassa myös mielesi pääsee lepäämään. Rentouttavissa hieronnoissa meillä soi taustalla myös mieltä rauhoittava musiikki asiakkaan toiveiden mukaan.

HIERONTAAN TULTAESSA?

Ensimmäisen hieronta-ajan alussa mahdollisesti tehtävät alkukyselyt ja -testaukset kuuluvat kokonaisaikaan. Niiden tarkoituksena on varmistaa sinulle sopivin, paras mahdollinen hoitotulos. Jotkin sairaudet tai vammat voivat rajoittaa hierontaa ja minun tulee olla näistä tietoinen. Teen myös hieronnan aluksi tarvittaessa liikkuvuustestejä, jossa mm. tarkastetaan ryhdin ja lihaksiston puoli eroavaisuuksia.

Hierontaan ei ole hyvä tulla, kun olet flunssassa, kuumeessa tai muuten kipeänä. Kuume on elimistön tulehdustila. Kun lihaksistoa hierotaan, aiheuttaa se kehoon kuormitusta. Hieronnan seurauksena lihaskudokseen aiheutuu pieniä kudosvaurioita. Normaali tilassa keho korjaa nämä itsestään. Kuumeisena keho kuormittuu entisestään joutuessaan paikkaamaan näitä pienen pieniä kudosvaurioita taistellessaan samalla kuumeen aiheuttamaa tulehdustilaa vastaan.

Jos et pääse varaamaasi hierontaan paikalle, ilmoitathan asiasta ajoissa, viimeistään edellisenä päivänä tai heti kun tiedät ettei onnistu, niin voidaan katsoa mahdollisesti uusi aika. Peruttamatta jätetystä ajasta peritään 75 % varatun hieronnan hinnasta.

KYSY VAPAITA AIKOJA NUMEROSTA: 044-0605609