TE3 Liikkuvuusanalyysi

Mikä on TE3?

TE3 Mobility training stick on suomalainen innovaatio ja modernisaatio perinteisestä jumppakepistä. Älykeppiä voidaan käyttää kehon liikkuvuuksien mittaamiseen jopa 1 asteen tarkkuudella.

Haluaisitko tietää tarkasti esimerkiksi selkärangan kiertoliikkeet ja kallistukset puolelta toiselle tai minkälaisella tasapainolla kykenet tekemään perusliikkeen kuten askelkyykyn tai esimerkiksi kyykkyhypyn voiman suuntautumisen ja kiihtyvyyden?

Testien analyysin perusteella voidaan antaa tehokkaita ohjeita epätasapainon korjaamiseksi ja liikkuvuuden parantamiseksi älykepin avustuksella juuri niille alueille, jotka korjaamista vaativat.

TE3 on käytössä jo mm. USA:n Tennisliitossa, Red Bullilla, LA Kingseillä, Ilmailulääketieteen keskuksessa ja Suomen Olympic Training Centereissä. Olemme myös Selkäliiton yhteistyökumppani ja mukana yliopistotasoisissa tutkimuksissa.

Hyvä liikkuvuus on perusedellytys kaikelle harjoittelulle.

Kehon liikkuvuus vaikuttaa moneen elämän osa-alueeseen kuten uneen, palautumiseen, mielenterveyteen, työhyvinvointiin ja suorituskykyyn. Panostamalla liikkuvuuteesi panostat siis parempaan elämänlaatuun.

Elämää ilman kipuja ja jännitystiloja. Rajoittunut liikkuvuus aiheuttaa meille usein ikäviä haittoja, kuten kipua ja lihasjäykkyyttä. Tuntuuko olkapäissäsi kireyttä tai sattuuko selkään? Syy saattaa hyvinkin löytyä liikkuvuudesta.

Pienempi loukkaantumisriski. Keho tarvitsee tarpeeksi liikkuvuutta toimiakseen täysillä arjessa sekä treenissä. Jäykkyys aiheuttaa lihasepätasapainoa ja nostaa loukkaantumisen riskiä.

Nopeampi palautuminen. Tasapainoinen ja rentoutunut keho palautuu nopeammin.

Parempi suorituskyky. Riittävät liikeradat auttavat voimantuotossa ja räjähtävyydessä. Ehkäpä tähtäimessä on uusi voimaennätys tai syvempi kyykky? Liikkuvuusharjoittelulla saatat parantaa suoritustasi ilman puhtaan voiman kasvatusta.

TE3 liikkuvuusanalyysi

Eri liikkeisiin perustuva kehon liikkuvuustesti. Testin numeraaliseen mittaustulokseen perustuva analyysi antaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon tilasta ja potentiaalista.

Useat kansainväliset tutkimukset todistavat, että nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute, yliliikkuvuus, puolierot ja liikehäiriöt kasvattavat mm. riskiä loukkaantumisille ja kiputiloille sekä laskevat kehon suorituskykyä. Liikkuvuusanalyysin kehitystyössä on mukana mm. Marko Yrjövuori, sekä huippu-urheilun ja kuntoutuksen ammattilaisia Euroopasta ja USA:sta.

Analyysi on kehitetty niille, jotka haluavat,

1. Välttää jännitys- ja kiputiloja

2. Ennaltaehkäistä loukkaantumisriskiä

3. Parantaa suorityskykyä

Liikkuvuustestissä käytettävä TE3-älykeppi mittaa liikelaajuuden asteen tarkkuudella. Lopuksi analyysi kartoittaa puolierot ja vertaa liikelaajuutta tavoitearvoihin. Olitpa sitten huippu-urheilija, aktiiviliikkuja tai raskaan arjen puurtaja, antaa testi sinulle erittäin kattavan analyysin kehosi tilasta.

Liikkuvuuden merkitys työhyvinvoinnissa ja tehokkuudessa.

Useat tutkimukset vahvistavat, että kehon liikkuvuuden puutteella tai väärillä liikeradoilla on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnissa. Ne aiheuttavat mm. jännitys- ja kiputiloja, heikentävät työtehokkuutta, hidastavat palautumista ja näin ollen vähentävät työssäoloaikaa. Tuki- ja liikuntaelinongelmat ovatkin yleisin sairauspoissaolojen syy.

Haasteena on usein, ettei ihminen ymmärrä liikkuvuuden merkitystä oman hyvinvoinnin kannalta eikä motivaatiota muutokseen ole.

Hyödynnä dataa mittauksessa ja motivoinnissa.

TE3 Liikkuvuusanalyysi on yhdessä terveydenhuollon ja urheilun ammattilaisten kanssa kehitetty yksinkertainen ja nopea tapa mitata sekä parantaa kehon liikkuvuutta.

TE3 Liikkuvuusanalyysissä käytetään suomalaista TE3-älykeppiä ja applikaatiota, jotka mittaavat kehon liikeradat asteen tarkkuudella ja antavat dataa subjektiivisen arvion tueksi sekä tuloksiin pohjautuvan henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Yhden työntekijän mittaus ja opastus kestää alle 30 minuuttia.

Visuaalinen, helposti ymmärrettävä tulos ja vertailu tavoitearvoihin auttaa testattavaa ymmärtämään oman kehonsa tilan konkreettisesti. Tämä motivoi harjoittelussa!

TE3 Liikkuvuusanalyysi on uusi, yksinkertainen ja nopea tapa mitata kehon liikkuvuutta datan avulla.

13 liikkeen standardoitu testipatteristo käy läpi kehon osa-alueet muodostaen kokonaisvaltaisen analyysin kehon nykytilasta alle 10 minuutissa.
Analyysi tehdään suomalaisen TE3-älykepin sekä -sovelluksen avulla.

NÄIN SE TOIMII

1. Liikeradat mitataan kepin avulla luotettavasti asteen tarkkuudella.

2. Data synkronoituu sovellukseen, joka analysoi tulokset, tunnistaa kehon kehitettävät osa-alueet sekä suosittelee neljää personoitua, omatoimista harjoitusta.

3. Harjoittelun tulokset voidaan todentaa uusimalla mittaukset. Suosittelemme uutta analyysiä n. 6 viikon välein.

OPI TUNTEMAAN KEHOSI. Koko kehon liikkuvuuden analyysi ja konsultaatio 30 minuutissa.

HARJOITTELE FIKSUSTI. Tulosten perusteella personoitu 4 täsmäliikkeen harjoitusohjelma.

VOI PAREMMIN. Vähentyneet kipu-ja jännitystilat. Parempi suorituskyky. Nopeampi palautuminen. Pienempi loukkaantumisriski.

Lue lisää: www.te3mobility.com/te-mobility-analysis

VARAA AIKASI ITSELLESI, JOUKKUEELLESI, TYÖPORUKALLESI NYT

* Yksi mittaus 49€ (kesto max. 30 min)

*Ryhmähinnat osallistujien ja sisällön mukaan


Ilmaiset treeniohjelmat ja oppaat

Lataa ILMAISET treeniohjelmat ja oppaat, niin otat ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa.

Ilmainen treeniohjelma

Treeniohjelma – Koko vartalon tehotreeni

Tee tämä harjoitus kolme kertaa viikossa ja lepää vähintään yksi päivä harjoitusten välissä. Voit siis tehdä harjoituksen esimerkiksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Treeni-opas

Kuntoilijan treeni-opas

Näin kehityt kuntosalilla 100% varmuudella! Oppaan luettuasi treenikehittymisesi, suorituskykysi sekä fyysinen kuntosi nousee aivan uudelle tasolle.

Treeniohjelma – Koko vartalon tehotreeni

Tee tämä harjoitus kolme kertaa viikossa ja lepää vähintään yksi päivä harjoitusten välissä. Voit siis tehdä harjoituksen esimerkiksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kuntoilijan treeni-opas

Näin kehityt kuntosalilla 100% varmuudella! Oppaan luettuasi treenikehittymisesi, suorituskykysi sekä fyysinen kuntosi nousee aivan uudelle tasolle.