VALMENNUS

VALMENNUKSET

FYSIIKKAVALMENNUS & PERSONAL TRAINING | OULU

Miksi valmennukseni toimii? Jatkuva täysiä treenaaminen tai harjoittelemalla vähän sitä sun tätä, mikä milloinkin tuntuu mukavalta ei tuo tuloksia - se on karu fakta. 

Olet voinut kokeilla myös monien muiden tapaan useita eri ohjelmia ja -tapoja, joita olet saanut netistä, kaverilta tai mistä milloinkin. Nämä voivat tuoda hetkellisiä tuloksia joillekin, mutta suurimmalle osalle kuntoilijoista ja urheilijoista, joilla ei ole lahjageenejä ne eivät toimi.

Näissä "oikoteissä" ei yleensä ole taustalla tutkittuun tietoon, useisiin kokeiluihin, jatkuvaan kehittämiseen ja laajaan kokemukseen sekä koulutuksiin perustuvaa tietotaitoa niistä asioista, mitkä tuovat sinulla parhaiten pysyviä ja pitkäjänteisiä tuloksia.

..ja vastaus alun kysymykseen!

Minun valmennuskokonaisuuteni toimii siksi, koska se on yksittäisten kikkojen sijaan yksilöity treenikokonaisuus, mikä rakentuu oleellisimmista ja toimiviksi todetuista menetelmistä, niin oman kokemuksen kuin myös tieteen puolesta.

Valmennuksen ja ohjelmoinnin ydin perustuu tärkeimpiin kunnon, suoritus- ja toimintakyvyn jakehittämisen osa-alueisiin, mitkä tuo parhaiten tuloksia.

Valmennusfilosofiani perusta rakentuu perinteisistä ja toimiviksi todetuista harjoittelumenetelmistä, joissa keskitytään etenkin kehon luonnollisen liikkeen, toiminnallisen voiman ja yksilöllisen suorituskyvyn kehittämiseen. Mukaan otan myös kohdennettuja eri "lisämausteita", mitkä määrittelee tarkemmin lähtötilanne ja tavoite.

Vahvuudet minulla on voiman, nopeuden ja toiminnallisen suorituskyvyn kehittämisessä sekä erityisesti palloilulajeja tukevassa fysiikkaharjoittelussa, joissa keskitytään lisäksi paljon myös vammoja ennaltaehkäisevään ja kehon moniulotteiseen 3D-harjoitteluun.

Aina täytyy kuitenkin muistaa, että laatu korvaa aina määrän!

Minun rooli valmentajanasi on olla tukenasi ja tarjota sinulle toimivat työkalut. Varmistan, että harjoittelusi pysyy nousujohteisena ja turvallisena. Valmennukseni perustana on yksilöllisyys, tasainen kehittyminen sekä ennaltaehkäisevää toiminta, jonka ansiosta pystymme laskemaan huomattavasti haitallisten, kehitystä hidastavien vaivojen, vammojen ja loukkaantumisten syntyriskiä.

Autan tavoitteesi kanssa, antamalla sinulle yksilölliset, sinua varten tehdyt ohjeet pysyäksesi oikealla tiellä ja kehittääksesi itseäsi. Suunnitellaan sinun tilanteeseesi sopiva kokonaisuus ja toimintamalli, minkä avulla kuljetaan tasaisen varmasti kohti haluamaasi lopputulosta - jos muutoksia tilanteeseen tulee, niin sitten reagoidaan niihin.


YLEISIMPIÄ TAVOITTEITA:

 • Fysiikkavalmennuksessani tavoitteita on ollut mm. toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen, vammojen ennaltaehkäisy, voiman, nopeuden ja/tai kestävyyden parantaminen sekä eri urheilulajeja tukevan harjoittelun järkevoittäminen (aktiiviharjoittelijat, amatööri- ja ammatti-urheilijat, palloilujoukkueet).
 • Personal Training -valmennuksessani tavoitteita on ollut mm. harjoittelun järkevöittäminen, uuden oppiminen, voimatasojen nostaminen, eri vaivojen kuntouttaminen, kiinteytys, lihasmassan lisääminen sekä yleisen hyvinvoinnin ja energiatasojen kohentaminen (arjen sanakarit, kuntoilijat, kehonmuokkaajat).

HINNAT JA SISÄLTÖ

FYSIIKKAVALMENNUS & PERSONAL TRAINING

Itsesi kehittämiseen ja valmennukseen sijoittamasi kk-hinta riippuu täysin valmennuksen tyylistä, kestosta ja tapaamisten määrästä, mitkä sovimme yhdessä sinulle parhaaksi ilmaisen valmennuskonsultaation yhteydessä tai sen jälkeenValmennuskonsultaatio ei sido sinua vielä ottamaan valmennusta.

 • Ohjelmointi + 1 läpikäynti -tapaaminen: alkaen 139€
 • Yksittäinen tapaaminen (esim. tekniikkatreeni), ei ohjelmointia: 99€
 • Valmennus- ja ohjelmointipaketti, tapaamisilla: alkaen 139€ / kk *
 • Etävalmennus ja -ohjelmointipaketti, ei tapaamisia: alkaen 99€ / kk **

* Valmennus- ja ohjelmointipaketin sisällön pääraamit on alla, mutta niiden tarkempi sisältö määräytyy tietenkin sinun tavoitteesi sekä tarpeidesi mukaan:

 • Alkukartoitus: nykytilanne, taustat, tavoitteet jne.
 • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset, 1-10 tapaamista / kk (jos tapaamispaketti).
 • Vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat sekä -jaksotukset  (päivitys n. 4-6 viikon välein)
 • Täytettävä treenilogi / -päiväkirja ohjelmiin.
 • Valmentajan seuranta ja tuki.

** Moni valmennettavani tahkoaa kovia tuloksia myös etävalmennukseni avulla. Etävalmennus sopii sinulle jos:

 • Olet omatoiminen aktiivitreenaaja / urheilija, jolta löytyy vähintään vuoden kuntosalikokemus tai omaat muuten voimaharjoittelun perustekniikat.
 • Kaipaat kehitykseesi vaihtelua, nousujohteisuutta ja parempia tuloksia tavoitteesi kanssa.
 • Haluat tekemiseesi selkeät suuntaviivat ja ohjeet.
 • Et koe tarvitsevasi valmennustapaamisia. 

** Vaikka valmennus tapahtuukin etänä, niin se on silti henkilökohtaista valmennusta sinun tavoitteesi, lähtötasosi ja toiveesi huomioon ottaen, mihin kuuluu:

 • Alkukartoitus: nykytilanne, taustat, tavoitteet jne.
 • Vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat sekä -jaksotukset (päivitys n. 4-6 viikon välein)
 • Täytettävä treenilogi / -päiväkirja ohjelmiin.
 • Valmentajan seuranta ja tuki.

KAVERIN KANSSA -20%

Onko sinun puolisollasi tai kaverillasi samansuuntainen tavoite? Saavuttakaa tavoitteenne yhdessä ja samalla toisia tsempaten. Valmennus voidaan toteuttaa myös DUO -valmennuksena, jolloin säästätte hinnassa -20% / kk / hlö. 

LASKUTUS

Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia, 1kk irtisanomisajalla. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Maksu laskutetaan asiakkaalta sopimuksen mukaan kk-erissä. Kuntosalimaksut ja muut liikuntapaikkamaksut asiakas hoitaa itse. Pidätän oikeudet hinnan muutoksiin.

KIINNOSTUITKO? TAI HALUATKO KYSYÄ LISÄÄ? VARAA ILMANEN VALMENNUSKONSULTAATIO