Yrityksille

Valmennus- ja työhyvinvointipalvelut yrityksille sekä työporukoille.

Yrityksen tärkein voimavara on henkilöstö – sen hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on ainutlaatuisen tärkeää.

Tukemalla ja aktivoimalla työntekijöiden työkykyä ja hyvinvointia yritys sijoittaa omaan tulevaisuuteensa. Työhyvinvointiin panostaminen on ylivoimaisesti paras tapa parantaa yrityksen tulosta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Onkin tutkittu, että jokainen henkilöstön työhyvinvointiin sijoitettu euro tulee yritykselle jopa kuusinkertaisena takaisin.

Hyötyjä ovat mm. työtehokkuuden ja -motivaation kasvaminen, sairauspoissaolojen väheneminen, stressitasojen laskeminen ja tiimihengen ja ilmapiirin parantaminen.

Valmennus- ja työhyvinvointipalvelut yrityksille sekä työporukoille.

Minä haluan auttaa ja parantaa yrityksenne tuloksentekokykyä pitämällä työntekijänne terveempinä ja virkeämpinä kuntoilun, liikunnan sekä kehonhuollon avulla. Miksi et hankkisi yrityksellesi alan ammattilaista, joka huolehtii yrityksesi ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan?

Valmennus- ja työhyvinvointipalveluitani voidaan soveltaa kaiken ikäsille liikkujille sukupuolesta, harjoittelutaustasta ja tavoitteista riippumatta.  Palvelut ovat räätälöitävissä yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – niin yksittäisille työntekijöille kuin koko työporukalle. Ne voidaan suorittaa joko työaikana tai sen ulkopuolella.

Esimerkkejä yrityksen valmennus- ja työhyvinvointipalveluista:

  • kuntotestaukset ja -mittaukset
  • yhteinen kuntoiluhetki tai -tapahtuma
  • luennot ja workshopit halutun aiheen mukaan
  • pienryhmävalmennus tarpeen mukaan
  • henkilökohtainen valmennus tarpeen mukaan
  • opastukset kuntosali- tai muuhun harjoitteluun
  • opastukset kehonhuoltamiseen ja -hallintaan
  • yksilölliset harjoitusohjelmoinnit tavoitteen mukaan
  • yrityshieronnat yrityksesi tiloissa

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva paketti ja hoidetaan työntekijänne parempaan kuntoon! 🙂

Yrityshieronta – Haluttu henkilöstöetu ja helppo työnantajalle!

Haluaisitko tarjota ainutlaatuisen edun henkilökunnallesi? Hieronta on loistava tapa palkita ja kannustaa työntekijää.

Työolosuhteet ovat näinä päivinä hyvin yksitoikkoisia, passiivisia ja istumapainoitteisia, joka taas aiheuttaa työntekijöille tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Ja vaikka työergonomia olisi optimoitu parhaalla mahdollisella tavalla, niin ei ihmisiä vaan ole luotu olemaan paikallaan pitkiä aikoja samoissa asennoissa, saatikaan istumaan pitkiä aikoja.

Jatkuva istuminen ja päätteen tuijottaminen aiheuttaakin usein niska-, hartia- ja selkäkipuja, sekä voi kehittyä pitkässä juoksussa jopa huonoksi ryhdiksi ja kroonisiksi kivuiksi.

Säännöllinen hieronta auttaa työkyvyn ylläpitämisessä, mikä vähentää sairauspoissaoloja ja vähentää stressiä. Lihaksisto voi paljon paremmin säännöllisen hieronnan ansiosta, jolloin työntekijän fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi paranee.

Yrityshieronnat ovatkin jo nykyään yleistynyttä toimintaa. Syinä siihen on puhtaasti sillä saadut hyödyt työntekijöiden työssä jaksamiseen ja sairaspoissaolojen vähenemiseen, sekä se että verottaja myös tukee tätä toimintaa ja yritys voikin vähentää kulut verotuksessa.

Tarjoan yrityksille laadukkaita hierontapalveluja yrityksen omissa toimitiloissa tai yrityksen eri tapahtumissa.

Yrityshieronta OuluMiten yrityshieronta toimii?

Ota yhteyttä, minkä jälkeen sovitaan hieronnan ajankohta, hieronta-ajat ja niiden ajanvaraus ennakkoon tarpeidenne mukaan.

Yrityskäynneille tuon mukanani kaikki tarvittavat välineet ja yritys tarjoaa hierontaan soveltuvan tilan, kuten esim. pukuhuone, neuvotteluhuone tai joku muu rauhallinen tila.

Hieronta voidaan suorittaa joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti esim. kerran kuukaudessa tai kahden viikon välein.

Maksu yrityshieronnassa voidaan suorittaa seuraavasti..

Yritys voi joko maksaa ostettavat hierontapalvelut esimerkiksi työntekijöilleen kokonaan, osittain tai tarjota vain yksinkertaisesti hierontapalvelun omissa tiloissaan niin, että työntekijät maksavat hieronnan itse.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva hierontapaketti! 🙂


Ilmaiset treeniohjelmat ja oppaat

Lataa ILMAISET treeniohjelmat ja oppaat, niin otat ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa.

Ilmainen treeniohjelma

Treeniohjelma – Koko vartalon tehotreeni

Tee tämä harjoitus kolme kertaa viikossa ja lepää vähintään yksi päivä harjoitusten välissä. Voit siis tehdä harjoituksen esimerkiksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Treeni-opas

Kuntoilijan treeni-opas

Näin kehityt kuntosalilla 100% varmuudella! Oppaan luettuasi treenikehittymisesi, suorituskykysi sekä fyysinen kuntosi nousee aivan uudelle tasolle.

Treeniohjelma – Koko vartalon tehotreeni

Tee tämä harjoitus kolme kertaa viikossa ja lepää vähintään yksi päivä harjoitusten välissä. Voit siis tehdä harjoituksen esimerkiksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kuntoilijan treeni-opas

Näin kehityt kuntosalilla 100% varmuudella! Oppaan luettuasi treenikehittymisesi, suorituskykysi sekä fyysinen kuntosi nousee aivan uudelle tasolle.